Vi söker barn- och ungdomsledare

Vi söker Dig – en driftig person som med Kristus i centrum, och med uppbackning av en varm och aktiv församling, vill arbeta som barn- och ungdomsledare på underbara Smögen. Vi tror du är klippan som ungdomarna kan knyta an till.

Vi räknar med att du går in som ledare i befintlig verksamhet men att du också är sugen på att skapa nytt och vara en motor i utvecklandet av Equmenia Smögen. Vi arbetar med ett flertal integrationprojekt där du också får en roll. Har du musikaliska talanger är det meriterande.

Vi vill ha din ansökan med referenser snarast. Vi ser fram emot att höra från dig! :)

På våra facebook-sidor kan du också se vad vi gör i vårt ungdomsarbete och vår församling idag. Se gärna också filmen, längst ner på sidan, hur det exempelvis kan se ut en tisdagkväll i september på Smögen.

Smögens Missionskyrka
Equmenia Smögen